Mål och Syften   Artiklar  Politik  Språk  Historia  Konst och Kultur    | Länkar | Kontakta Oss |

Från den libanesiska 14 mars rörelse i Sverige:

Till alla libaneser, Libanons vänner, och frihet och demokrati sympatisörer i Sverige:

 Härmed kallar vi till en protest aktion i form av massmöte på onsdag den 20:e juni kl. 16.00 framför Syriens ambassad på Narvav.32, Östermalm i STOCKHOLM.

 För att stödja Libanons demokratisk valda regering i sitt bestämda beslut att bygga en demokratiskt och självständigt fritt Land.

 Regimen i Syrien och dess allierade i Libanon har sedan 2004 använt alla otillåtna medel för att stoppa Libanons och libanesernas demokratiska process. En hel rad politiska mord har ägt rum början på mordförsöket på ministern Marwan Hemadé och sist förra veckans mord på parlamentsledamot Walid Ido, sin son och 10 tal oskyldiga libaneser.

 Världen kan inta bara titta på det som sker och stödja oss med tomma ord. Det är dags att den fria och demokratiska världen agera för att stoppa dödandet på libaneserna och dess politiska ledare.

 Vår aktion är en av en rad aktiviteter som kommer att ske i den närmaste tiden. Vi räknar med ert fullständiga stöd och vi uppmuntrar er att ställa upp på vår aktion för demokratin och frihetens skull.

 Svenska regeringen har i många tillfällen visat sitt fylla stöd till nuvarande libanesiska regeringen och Libanons folk, därför vi inser att vår aktion ligger i samma linje med svenska regeringens ställning.

 För mer information

Maroun Aoun                      07 04 96 98 26

Eller Elie Abou Sleiman        07 35 35 35 37


دعوة من قوى 14 اذار في السويد الى الاعتصام

ندعوا جميع اللبنانيين و اصدقائهم للاعتصام امام  السفارة السورية في ستوكهولم  وذلك نهار الاربعاء الواقع  العشرين من الشهر الجاري وفي تمام الساعة الرابعة بعد الظهر وذلك لاعلان تضامننا الكامل مع الحكومة الشرعية اللبنانية ومن اجل التنديد بمسلسل القتل الارهابي اللذي كان آخره قتل العضو  في 14 اذار  الشهيد النائب وليد عيدو ونجله  وبقية الشهداء اللذين سقطوا معهم.

لقد آن الاوان لانهاء الارهاب الذي يمارسه النظام السوري وحلفاؤه في لبنان  لااجل قيام دولة لبنان الحر السيد الديمقراطي المستقل.

المكامكان: امام السفارة السورية في ستوكهولم والتي تفع في Narvav. 32   في منطقة  Östermalm  في ستوكهولم

الزمان :  الاربعاء 20/06/2007 الساعة الرابعة عصرا

قوى 14 آذار في السويد

 | Start |

Artiklarna som publiseras på denna sida representerar enbart dess författares åsikter och inte webmaster åsikt