Medlemsavgifter och bidrag

Mål och Syften Artiklar Politik SpråkHistoria Konst och Kultur Historiska Bilder

Arkiv  | Länkar | Kontakta Oss |

DEN ASSYRISKE TJUVEN

GEORGE SHAMOUN HARAMI

2016-11-29

Den här mannen har tjänat miljontals pengar på att lura olika sångare inom vårt folk på att sälja sina primitiva sångtexter genom åren. George Shamoun som är känd bland folket George Harami har blivit känd för sina bluffmakerier som textförfattare. Han har genom åren sålt cirka 300 sångtexter svart, utan att betala ett öre i skatt till myndigheter, till olika sångare och blivit rik på sina bluffaffärer som textsäljare.

Bluffmakeriet går ut på att sälja en sångtext som inte kan vara mer värd än 250 kronor för 15 000 kronor. Han har ofta sålt till en enda sångare tolv sångtexter som omfattar en hel CD för 180 000 kronor i svarta pengar. Under senaste åren har bluffmakeriet nått sin höjdpunkt och blivit känd som textsäljare. Han har sålt cirka 300 sångtexter sedan han kom från Kamichlo 1981 till olika sångare inom vårt folk. Sångtexterna har kostat i marknaden fyra och en halv miljon.

Han har ofta haft med sig en annan musiker, en tonsättare, och fungerat som ett team. Som team har dem tillsammans övertalat sångare med mycket luriga metoder om att dem har det bästa materialet. Musikern har begärt 20 000 kronor för en enda melodi medan George Shamoun begärde 15 000 kronor för en sångtext. Och tillsammans kunde de tjäna ihop för en enda CD på 12 sånger 420 000 kronor, 240 000 kronor för melodierna 180 000 för texterna, motsvarar nästan en halv miljon för en enda CD.

Dem textförfattare som finns bland vårt folk, oavsett organisations tillhörighet, och skrivit texter har ofta skänkt sina texter till sångaren, som en gåva för det kulturella. Men denna George Harami har utnyttjat sångare och visste hur han skulle tjäna pengar på sina texter.

Den här mannen är den vidrigaste och äckligaste människan som finns bland vårt folk. Han har även under tidigare år haft mycket sjukligt uppträdande mot unga tjejer. Detta berättar folk som kände honom då. George Shamoun tafsade ständigt på små tjejer mellan 12-15 år unga i gamla Assyriska Föreningen i Ronna. Han tog dem ständigt i baken och när dem reagerade sa han ”Shubkono”. Små tjejerna tillhörde hederliga familjer var där för att delta i dem kulturella aktiviteterna, men skrämdes bort av pedofilen Shamoun.  

Han har åtskilliga gånger genom åren blivit avslöjad för sitt bluffmakeri av flera personer och sångare då dem upptäckt att texterna inte är värda mer än 250 kronor. Konflikterna med andra musiker och sångare har avlöst varandra. Han har uppträtt mycket aggressivt och hotfull och mordhotat folk. Senast han blev påmind om sitt bluffmakeri har han försökt misshandla och mordhotat personen. Personen i fråga har nu polisanmält George Shamoun för olaga hot. Ärendet väntas nu att tas upp i rättegång inom snarast tid.

George Shamoun har har uppträtt som en psykopot och förstorat hela händelsen och förföljt personen sen dess. I söndag den 20 november var han efter personen och sökte honom i S:t Afrems kyrkan i Geneta för att misshandla personen. Shamoun Harami tillhör inte S:t Afrem församlingen men ändå befann han sig där för att söka upp personen efter gudstjänsten. Han har återigen hotat personen och gav sig på honom med knutna nävar. Som tur var det där folk som stoppade bråket och polis tillkallades på plats. Efter att man gjort en polisanmälan mot honom fick polisen omhänderta honom och galningen fördes till arresten.

Det finns inget överdrivit i denna text. Allt enligt personen som gjort polisanmälan.

I skydd för hans identitet för att inte bli förfölj publiceras texten anonymt.   

 | Start |

Artiklarna som publiseras på denna sida representerar enbart dess författares åsikter och inte webmaster åsikt